ÄNTLIGEN MYNDIGA OCH fortfarande långt ifrån vuxen

Med detta i åtanke närmar sig vårt 18:e graphicsson-år sitt slut. Det var ett år fullt av projekt, främst i Berlin. Vi har fått ännu mer erfarenhet, fått ännu fler kunder och vill gärna fortsätta med detta nästa år. Gärna också i Sverige.

En speciell kund för oss när det gäller design är converlytics GmbH. Julkortet i form av ett stjärnvikt kort har blivit ett riktigt blickfång och fortsätter vårt nyutvecklade bildkoncept „Origami“ för företagets webbplats i analog form. Printdesign är helt enkelt fortfarande vårt favoritämne.

Men även digitalt har vi åstadkommit mycket i år. Vi kunde förverkliga nylanseringen av webbplatsen för Präventionsnetzwerk Nord. I början av december gick webbplatsen online med ett nytt utseende och optimerade tekniska funktioner. Thomas Greulichs Möbelmanufaktur & Tischlerei fick också en uppdatering för sin one-pager för Mömati mömati.de.

På Immofrauen (föreningen för kvinnor i fastighetsbranschen) har vi också långsamt börjat bekanta oss med arbetet med sociala medier efter den nya webbplatsen immofrauen.de. Sedan mitten av november arbetar vi i nära samarbete med vår kontaktperson med bilder och texter för LinkedIn och liknande.

För våra två kunder som regelbundet ger ut tidskrifter har vi formgivit och tryckt nummer 1 till 4 enligt tidsplanen. Det 13:e numret av John Locke Letter från SOPHIA Berlin GmbH har vi just nu publicerats. Och rebuys medarbetare håller alla fyra numren av 2023 års medarbetartidning „inside rebuy“ i sina händer.

Ett stort tack till alla våra kunder och uppdragsgivare för ert förtroende! Låt oss fortsätta 2024 …